1nP

Ik ben aangesloten bij Stichting 1nP.
1nP staat voor: ‘1e netwerk Professionals in de ambulante GGZ’. 1nP verenigt een groot aantal professionele hulpverleners uit heel Nederland. U kunt bij 1nP niet alleen terecht voor psychiatrische, psychologische of psychotherapeutische behandelingen, maar ook voor diverse vormen van ondersteunende begeleiding. Wanneer bijvoorbeeld tijdens uw behandeling blijkt dat u medicatie nodig heeft of groepstherapie kan ik gebruik maken van het netwerk van professionals.
Verder beschikt 1nP als zorgaanbieder, over contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor de vergoeding voor u altijd goed geregeld is. In de regio Utrecht worden op verschillende locaties via vrijgevestigde praktijken behandeling en begeleiding aangeboden.

1nP heeft een secretariaat (0181-611886 of 0900-5553000) en er is ook een waarnemingsregeling wanneer ik afwezig ben.
Verder heeft 1nP een zeer streng beveiligd administratief systeem, met daarin een elektronisch patiëntendossier. 1nP regelt via dit systeem voor mij de (verplichte) registratie van DBC’s en de declaraties. U zult voor de eigen bijdrage psychotherapie van 1nP (via Datamedicare) een factuur ontvangen.