PPMT is de Psychotherapie Praktijk van Mascha Timp. Deze praktijk bestaat sinds januari 2006. Daarvoor ben ik bijna 13 jaar werkzaam geweest als psychotherapeut bij Mesos Medisch Centrum te Utrecht, Afdeling Psychiatrie en Psychologie en daarna bij het psychologisch adviesbureau Mensing & Partners.

PPMT biedt psychotherapie aan cliŽnten met diverse problemen. Ik heb echter een aantal specialisaties waaronder: traumata, eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Maar ook voor klachten betreffende een negatief zelfbeeld, eenzaamheid, vastlopen in relaties, angsten of depressieve gevoelens kunt u bij mij terecht.
Verder bied ik leertherapieŽn en supervisie aan voor gz-psychologen, psychotherapeuten en gedragstherapeuten in opleiding.
Ook geef ik kortdurende psychologische begeleiding (coaching) aan mensen met arbeidsgerelateerde problematiek (bijvoorbeeld burnout, perfectionisme of groot verantwoordelijkheidsgevoel, arbeidsconflict).

Wat betreft therapierichtingen heb ik de meeste affiniteit met cognitieve gedragstherapie en / of   EMDR.

Ik bied hulp aan mensen van 18 jaar en ouder.

Mijn werkdagen zijn maandag van 9.00 uur tot 17.00 uur, dinsdag van 14.30-17.30 en donderdag van 9.00 uur tot 14.00 uur.
Incidenteel zijn andere tijden en dagen bespreekbaar.

PPMT is gehuisvest in een pand aan de Christiaan Krammlaan 2 te Utrecht.

Zie ook: GGZ richtlijnen