Supervisie en coaching

Supervisie

Ik ben geregistreerd supervisor bij de VGCt (cognitief gedragstherapeut) en FGzPt (klinisch psycholoog en gz-psycholoog). Bij de kennismaking bespreek ik met je wat je wilt leren in de supervisie en of de werksetting en de doelgroep aansluiten bij mijn ervaring. Dubbele sessies zijn mogelijk. Over het algemeen is hiervoor geen of een korte wachttijd.

Leertherapie

Leertherapie wordt eveneens gegeven voor de VGCt of FGzPt. In de eerste fase wordt met je geëxploreerd waar je aan zou willen werken, eventueel worden vragenlijsten afgenomen, en naar aanleiding daarvan wordt voor een werkwijze gekozen. Naast onderwerpen als de interactie met cliënten en collegae en de hindernissen die je daarin ondervindt, kunnen ook persoonlijke problemen worden ingebracht. Ook hier is er in de regel geen of een korte wachttijd.

Coaching

Ik geef psychologische coaching op basis van mijn psychotherapeutische vaardigheden en gericht op de bevordering van jouw gezondheid, geluk en welzijn. Door deze psychologische gesprekken leer je jezelf beter kennen (zelfinzicht) waardoor je in staat bent de juiste keuzes te maken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je worstelt met levens- of loopbaanvragen.
In het eerste gesprek onderzoeken we jouw persoonlijke doelen. Tevens maken we een inschatting van het aantal gesprekken dat nodig is. De kosten voor coaching zijn 150,- euro per gesprek (45 minuten). Een coachingsgesprek wordt niet vergoed. Er is ook geen verwijsbrief nodig.

PPMT is gespecialiseerd in de behandeling van trauma, PTSS, hechtings- en persoonlijkheidsproblematiek 

PPMT maakt gebruik van EMDR, Schematherapie, Comprehensive Resource Model, Havening en methodiek Janina Fisher
 

Er is een wachtlijst voor psychotherapie, zie hier. Voor zelf te betalen, kortdurende coaching en supervisie zijn er nog een aantal plekken

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?